Facebook Pixel Η στιγμή της έκρηξης στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-15 21:08:00

Η στιγμή της έκρηξης στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή της έκρηξης στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι νόμιζαν ότι πρόκειται για βομβαρδισμό, άλλοι προσπαθούσαν με τεράστια αγωνία να καταλάβουν τι συμβαίνει, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για κάτι κακό. Όλοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και δυστυχώς είδαν το πρωί να μην είναι το ίδιο με τ’ άλλα.

Η Κύπρος συγκλονίστηκε από μία μεγάλη έκρηξη η οποία άφησε πίσω της πόνο, οδύνη, θλίψη και θάνατο. Στο βίντεο που μετέδωσε κυπριακό κανάλι, φαίνονται περισσότερες από 15 λάμψεις, προϊόν των εκρήξεων που αιματοκύλησαν τη Μεγαλόνησο και άφησαν πίσω τους 13 νεκρούς και 61 τραυματίες. Το ωστικό κύμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάλυψε αρκετά χιλιόμετρα περιμετρικά της ναυτικής βάσης στο Μαρί.

Η κάθε έκρηξη είναι πιο δυνατή από την προηγούμενη, αφού μετά το πρώτο μπαμ, όλα τα πολεμικά υλικά που βρίσκονταν στα 91 εκτεθειμένα κοντέινερ εξερράγησαν και ανεφλέγησαν.

Περισσότερα συμπεράσματα από το βίντεο σχετικά με τα υλικά που βρίσκονταν τελικά στα κοντέινερ δεν είναι δυνατόν να προκύψουν. Όμως το μάτι ενός ειδικού μπορεί να καταλάβει αν τελικά πρόκειται για απλή πυρίτιδα ή για πιο ισχυρά υλικά τα οποία είναι ικανά να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία των κατοίκων αρκετές ημέρες, μετά την πυροδότησή τους.

Πλέον, στην Κύπρο περιμένουν το πόρισμα για να καταλάβουν τι τελικά εξερράγη και ποιος είναι ο υπεύθυνος για τον όλεθρο.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags