Facebook Pixel Άλλα τρία λουκέτα σε μπαρ
Life
| 2011-01-15 14:51:00

Άλλα τρία λουκέτα σε μπαρ

Άλλα τρία λουκέτα σε μπαρ

Ακόμη τρία νυχτερινά μαγαζιά στις high περιοχές της Αθήνας βάζουν 48ώρο λουκέτο ύστερα από σχετικό έλεγχο του (ΣΔΟΕ) για φορολογικές παραβάσεις.
 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, το σώμα, προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας τριών νυχτερινών καταστημάτων, μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Αττικής πραγματοποίησαν έλεγχο σε 14 επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εφαρμόζονται οι διατάξεις του φορολογικού νόμου.

Σε οκτώ επιχειρήσεις διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή του και καταλογίσθηκαν συνολικά 81 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε τρεις από τις οκτώ επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν.2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν. 3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι οι εξής:

- «Ανδρέας Ανδρουλακάκης & Σια ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «Doors», (μπαρ-εστιατόριο-club), οδός Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι.

- «Θ. Μπουγιούκας & Σια ΟΕ» με διακριτικό τίτλο «Void»,(club), οδός Ευμολπίδων 26, Γκάζι.

- «Γεώργιος Αδαμόπουλος ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «Vinilio»,(club), Λεωφ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα.

Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής προέβησαν στη σφράγιση της επαγγελματικής εγκατάστασης των άνω επιχειρήσεων.

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags