Facebook Pixel Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις
Life
| 2011-07-19 15:28:00

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, όπως αποφάσισε το σωματείο ΣΑΤΑ, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεσή τους με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για το θέμα της απελευθέρωσής του επαγγέλματός τους.

Αύριο, Τετάρτη, θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.

Ανάμεσα στις προτάσεις που ακούστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση ήταν η συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι και την Παρασκευή, ενώ υπάρχουν και πιο ψύχραιμες φωνές που προτείνουν να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις, προκειμένου να μη στραφεί η κοινωνία και ο επαγγελματικός-τουριστικός κόσμος εναντίον τους και να επιχειρήσουν να ξαναρχίσουν διάλογο με το υπουργείο.

Πλέον πρόθεση των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ είναι να αποκλείσουν αύριο το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο Χολαργό και με ειρηνικό τρόπο να διαδηλώσουν, μαζί με τις οικογένειές τους, την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προώθησε το υπουργείο.

Περισσότερα στο newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags