Facebook Pixel Τελικά, απεργία επ` αόριστον!
Life
| 2011-07-19 19:45:00

Τελικά, απεργία επ` αόριστον!

Τελικά, απεργία επ` αόριστον!

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι απαντούν στην ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ από το ΣΑΤΑ γινόταν γνωστό ότι αποφασίστηκε να παρατείνουν την απεργία τους για ακόμη ένα 24ωρο, δηλαδή μέχρι και τα ξημερώματα της Πέμπτης, τελικά το απόγευμα ανατράπηκε εντελώς η απόφαση αυτή και στο site του Συνδικάτου αναρτήθηκε ανακοίνωση στην οποία καθίσταται σαφές ότι η απεργία συνεχίζεται επ΄ αόριστον, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, ανυπόστατα και ως μη ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για λήξη της απεργίας την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η 48ωρη προειδοποιητική απεργία συνεχίζεται επ’ αόριστο, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο. Η απεργία συνεχίζεται και προς το παρόν δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης».

Ωστόσο οι επαγγελματίες οδηγοί ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, καθώς δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για τις έκτακτες ανάγκες έχουν προβλεφθεί οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags