20/07/11 - 13:12

«Πόρτα» από Ραγκούση στους ταξιτζήδες (BINTEO)

Ο Υπουργός δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα των ταξιτζήδων. Άγρια επεισόδια έξω από το υπουργείο!

«Πόρτα» από Ραγκούση στους ταξιτζήδες (BINTEO)
52.811views 0shares

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στην οδό Αναστάσεως, στο Χολαργό, πάνω από τη στάση μετρό της Εθνικής Άμυνας, όταν οι ταξιτζήδες που είχαν συγκεντρωθεί πληροφορήθηκαν πως ο Γ. Ραγκούσης δεν έκανε δεκτά τα αιτήματά τους. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ μπουκάλια, πέτρες, καρέκλες κ.α., με τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.

Στη συνάντηση ο Γιάννη Ραγκούση συνομίλησε με επταμελή αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί όλης της χώρας. Αμέσως μετά τις συνομιλίες που διήρκησαν μιάμιση ώρα, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, ανακοίνωσε ότι η απεργία συνεχίζεται και ότι η μορφή του αγώνα δεν θα ανακοινωθεί τώρα, αλλά θα ενημερώνονται τα σωματεία για τον τρόπο αντίδρασης.

Πλέον, οι αυτοκινητιστές θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του ΣΑΤΑ, στην οδό Μάρνη για να αποφασίσουν για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους. Την ίδια ώρα ομάδα αυτοκινητιστών κατευθύνεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι συνάδελφοί τους έχουν σπάσει την απεργία και εξυπηρετούν τους πολίτες και τους τουρίστες.

 

Πηγή: newstoday.gr