Facebook Pixel Δροσίζει από Πέμπτη!
Life
| 2011-07-20 19:33:00

Δροσίζει από Πέμπτη!

Δροσίζει από Πέμπτη!

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, σταδιακή ενίσχυση των δυτικών ανέμων στη Νότια Ελλάδα και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 31 βαθμούς, στην Ανατολική Ελλάδα από 22 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34 βαθμούς, στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 30, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή ενίσχυση στα νότια πελάγη και στον Κορινθιακό σε σχεδόν θυελλώδεις. Τις βραδινές ώρες στον Κορινθιακό και στη θάλασσα των Κυθήρων η ένταση των ανέμων θα φτάσει τοπικά τα 8 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού στους 35 βαθμούς και στις παράκτιες περιοχές στους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι, ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε ισχυρούς και τοπικά στο Δυτικό Σαρωνικό σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags