Facebook Pixel «Δεν θα πλήρωνα για να κάνω σεξ»!
Life
| 2011-01-17 15:08:00

«Δεν θα πλήρωνα για να κάνω σεξ»!

«Δεν θα πλήρωνα για να κάνω σεξ»!

Οι εισαγγελείς του Μιλάνου κατηγορούν τον Ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι για υποστήριξη πορνείας ανηλίκων. Ο ίδιος φυσικά, αρνείται τα πάντα… Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει μόνιμο και σταθερό δεσμό!
 

«Είναι παράλογο να πιστεύει, κανείς ότι μπορεί να πλήρωσα για να κάνω σεξ με γυναίκα. Είναι κάτι που θα θεωρούσα εξευτελιστικό για την αξιοπρέπειά μου, δεν συνέβη ούτε μια φορά στην ζωή μου», ανέφερε ο «Καβαλιέρε», μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματός του.

Ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας ξεκαθάρισε ότι γνώρισε κάποιες νέες που ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και τις βοήθησε, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καμία σχέση μεταξύ χρημάτων και σεξουαλικών σχέσεων!

Παράλληλα, υπερασπίσθηκε και τους συνεργάτες του (Εμίλιο Φέντε-δημοσιογράφος, Λέλε Μόρα-ατζέντης μοντέλων και ηθοποιών και Νικόλ Μινέττι-περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς), οι οποίοι φέρονται να του παρουσίασαν πολλές από τις κοπέλες που κάλεσε σε σειρά δείπνων.

«Από τότε που χώρισα έχω μόνιμο δεσμό , έστω και αν δεν ήθελα να το αποκαλύψω δημοσίως. Το άτομο αυτό ήταν συχνά μαζί μου, σε διάφορες βραδιές, και δεν θα επέτρεπε ποτέ, να λάβουν χώρα οι παράλογες αυτές σκηνές που κάποιες εφημερίδες περιέγραψαν», υποστήριξε ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός.

Το μήνυμα του Μπερλουσκόνι σε βίντεο:

Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

Σήμερα κοινοποιούνται στην βουλή της Ρώμης οι λεπτομέρειες με τα αποδεικτικά στοιχεία της έρευνας. Ο ιταλικός Τύπος επιμένει ότι η ανήλικη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, σε τηλεφωνικούς διαλόγους με φίλες και γνωστές της, παραδέχεται ανοικτά ότι έκανε σεξ με τον πρωθυπουργό, ενώ, αναφέρεται και σε διάφορες εμμονές και προτιμήσεις του.

Ο ιταλικός νόμος προβλέπει φυλάκιση από έξι μήνες μέχρι τρία χρόνια και χρηματικό πρόστιμο μέχρι πέντε χιλιάδες ευρώ, για όποιον έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags