18/01/11 - 12:27

Νέα τραγωδία στην Ηλεία

Στη παλιά Εθνική οδό, στο τμήμα μεταξύ Γαστούνης και Καβασίλων, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αμαλιάδας παρέσυρε δύο άνδρες, βουλγαρικής υπηκοότητας, που περπατούσαν επί του δρόμου.

Νέα τραγωδία στην Ηλεία
50.464views 0shares

Το λεωφορείο εκινείτο επί του στενού και κατασκότεινου δρόμου που συνδέει Γαστούνη με Καβάσιλα, με κατεύθυνση προς Γαστούνη.

Όπως δήλωσαν επιβάτες στο iliatora.gr, κάποια στιγμή από την αντίθετη κατεύθυνση ήρθε άλλο όχημα, που με τα φώτα του δυσχέρανε ακόμα περισσότερο την ορατότητα του οδηγού. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή στα πλάγια του δρόμου περπατούσαν δύο άνδρες. Ο οδηγός, αν και δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν πρόλαβε να τους διακρίνει αλλά ούτε και αυτοί φαίνεται να κινήθηκαν εγκαίρως εκτός δρόμου, με τραγικό αποτέλεσμα να τους χτυπήσει με το δεξί μέρος του οχήματος.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα διερχόμενων οδηγών στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Όμως ο ένας από αυτούς κατέληξε ελάχιστα λεπτά μετά το δυστύχημα. Ο άλλος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, σοβαρά τραυματισμένος.
Ο Αμαλιαδίτης οδηγός, συντετριμμένος μετά το δυστύχημα, το μοναδικό που ευχόταν ήταν να 'ναι καλά οι άνθρωποι στην υγεία τους. Δεν είχε πληροφορηθεί ακόμη τα κακά μαντάτα...

Ίσως κάποια μέρα φιλοτιμηθούν να κάνουν μια διαπλάτυνση ή έστω να βάλουν φώτα σε εκείνο το δρόμο, που τον διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες οχήματα και δεκάδες πεζοί, κυρίως οικονομικοί μετανάστες που εργάζονται στην περιοχή αλλά και κάτοικοι που πηγαίνουν στα σπίτια τους. Αν και πολύ φοβόμαστε πως με το "ίσως" θα μείνουμε, μέχρι το επόμενο τροχαίο...

ΠΗΓΗ: iliatora.gr