Facebook Pixel Φορέστε ό,τι εσώρουχα θέλετε!
Life
| 2011-01-18 12:23:00

Φορέστε ό,τι εσώρουχα θέλετε!

Φορέστε ό,τι εσώρουχα θέλετε!

Ο ελβετικός τραπεζικός κολοσσός, UBS, ανακάλεσε τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, που όσο να ‘ναι ήταν εντελώς απαράδεκτος και είχε προκαλέσει την διεθνή χλεύη!
 

Συγκεκριμένα, η τράπεζα είχε απαγορεύσει στους Ελβετούς τραπεζοϋπάλληλους να μην έχουν μακριά βαμμένα νύχια, να αποφεύγουν τα έντονα χρώματα, να μην φορούν κάλτσες με καρτούν, στενές φούστες, πολύχρωμες γραβάτες και φυσικά η μη κατανάλωση κρεμμυδιού και σκόρδου!

Ο κώδικας εκτεινόταν στις 44 σελίδες ενός εγχειριδίου που διανεμήθηκε στους υπαλλήλους της Τράπεζας και είχε προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση. Τελικά, φαίνεται πως έφερε την UBS στην δυσάρεστη θέση να γίνεται περίγελος (με υποδείξεις του τύπου μην φοράτε χρωματιστά εσώρουχα), αντί να επιβάλλει την εικόνα του κλασσικού ελβετού τραπεζίτη στο προσωπικό της.

Ο εκπρόσωπος της τράπεζας δήλωσε πως ο ενδυματολογικός κώδικας και ο κώδικας καλής συμπεριφοράς περιορίζεται στα «σημαντικά», όπως δηλαδή στην ευγενική και καθαρή παρουσία και την αίσθηση της ακρίβειας και του επαγγελματισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags