19/01/11 - 08:30

Ο καιρός σήμερα

Καλό καιρό αναμένουμε για σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες τοπικές νεφώσεις, εξασθενημένους ανέμους, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.  

Ο καιρός σήμερα
27.954views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 14 στη Δυτική Ελλάδα και από 5 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι βορείων κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ ασθενείς άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό με περιορσμένη τοπικά ορατότητα και αρκετή ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15-16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, από νότιες διευθύνσεις στο Σαρωνικό και από βόρειες διευθύνσεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις, περιορσμένη τοπικά ορατότητα και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12-13 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.