Facebook Pixel Πλήρωνε η... συγχωρεμένη!
Life
| 2011-01-19 21:12:00

Πλήρωνε η... συγχωρεμένη!

Πλήρωνε η... συγχωρεμένη!

Καλαματιανός Λογιστής πλήρωνε στη ΔΟΥ με επιταγή πεθαμένης…

Λογιστής πλήρωσε τις φορολογικές υποχρεώσεις πελατών του με επιταγή από μπλοκ γυναίκας η οποία είχε πεθάνει, ανακαλύφθηκε όμως από τον έλεγχο των υπηρεσιών της ΔΟΥ Καλαμάτας και η έφοδος του ΣΔΟΕ παρουσία εισαγγελέα έφερε στο φως στοιχεία που δείχνουν ότι η υπόθεση μπορεί να έχει μεγάλο βάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με μια επιταγή ύψους 7.000 ευρώ περίπου, ο λογιστής πλήρωσε τις υποχρεώσεις 5-6 πελατών του με διαφορετικά διπλότυπα.

Η επιταγή δόθηκε τις ημέρες του… μεγάλου χαμού στη ΔΟΥ στο τέλος του χρόνου και όταν αποκαλύφθηκε πως ήταν ακάλυπτη, ξεκίνησε μια προσπάθεια να βρεθεί ο δράστης.

Από το συνδυασμό των στοιχείων οι υπάλληλοι έφθασαν μέχρι το λογιστή ο οποίος παραδέχθηκε πως την κατέθεσε, αλλά δήλωσε ότι του την είχε δώσει πελάτης…

Ακολούθησε προχθές η έφοδος του ΣΔΟΕ στο γραφείο του, όπου βρέθηκαν 5 σφραγίδες εφοριακών υπαλλήλων τις οποίες είχαν κατασκευάσει άνθρωποι του κυκλώματος και πλήθος εγγράφων που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν για την έκδοση εκκαθαριστικών-μαϊμού προκειμένου να αντληθούν δάνεια από τράπεζες.

Το ΣΔΟΕ εξετάζει προσεκτικά το υλικό που συγκεντρώθηκε, το οποίο είναι τεράστιο σε όγκο και δείχνει διασυνδέσεις με άλλες περιοχές της χώρας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εναντίον του λογιστή σκοπεύουν να κινηθούν και οι υπάλληλοι των οποίων πλαστογραφήθηκαν οι σφραγίδες.

ΠΗΓΗ: www.report24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags