21/01/11 - 12:19

Το... «Πλοίο της Αγάπης»!

Διπλάσιος αριθμός φαντάρων βγήκε σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βοηθήσει να μαζευτούν οι τόνοι σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στην πόλη!

Το... «Πλοίο της Αγάπης»!
24.913views 0shares

Διπλάσια οχήματα και φαντάροι βγήκαν σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συλλέξουν τους τόνους σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει τους δρόμους. Από νωρίς το πρωί, 14 φορτηγά οχήματα από το Γ' Σώμα Στρατού με χειριστές στρατιωτικούς, ενώ η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται κανονικά από υπαλλήλους της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας.

«Αυξήθηκαν και τα απορριμματοφόρα του δήμου αφού μπορέσαμε να επιδιορθώσουμε κάποιες βλάβες. Από τα 10 που λειτουργούσαν χθες, σήμερα βγήκαν στους δρόμους 23 οχήματα και ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Στάθης Αβραμίδης.

Η συνδρομή του στρατού θα συνεχιστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, καθώς σε αρκετές γειτονιές τα σκουπίδια σχηματίζουν εδώ και μέρες λόφους. Υπολογίζεται πως σε κάδους και πεζοδρόμια έχουν συσσωρευτεί περίπου 2.000 τόνοι απορριμμάτων.

Πηγή: newsbeast.gr