Facebook Pixel Παίκτρια ριάλιτι πέθανε μετά από 6η πλαστική στήθους! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-01-23 15:13:00

Παίκτρια ριάλιτι πέθανε μετά από 6η πλαστική στήθους! (ΦΩΤΟ)

Παίκτρια ριάλιτι πέθανε μετά από 6η πλαστική στήθους! (ΦΩΤΟ)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι σέξι παίκτρια ριάλιτι πέθανε μετά από πλαστική επέμβαση για άυξηση στήθους. Διαβάστε τι συνέβη...

Η είδηση-σοκ λέει οτι τηλεπερσόνα που έγινε γνωστή ως παίκτρια του Big Brother πέθανε μετά την έκτη επέμβαση που έκανε για να μεγαλώσει το στήθος της.

Πρόκειται για την Carolina, δημοφιλή παίκτρια του γερμανικού Big Brother, και η είδηση έχει προκαλέσει άισθηση. Η παίκτρια του ριάλιτι, η οποία είχε ξεκινήσει καριέρα πορνοστάρ με το ψευδώνυμο «Sexy Cora», ήθελε από 70F να το κάνει 70G, πράγμα που σημαίνει ότι το επίθεμα σιλικόνης που θα έβαζε ήταν 800 γραμμάρια.

Φαίνεται όμως πως οι επιπλοκές από την πλαστική στήθους την έκαναν να μείνει για 15 λεπτά χωρίς οξυγόνο και έπεσε σε κώμα. Μετά από εννέα μέρες έφυγε από τη ζωή. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι γιατροί φέρουν ευθύνη. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, θα κατηγορηθούν για δολοφονία.

Η αλήθεια είναι οτι η αυξητική στήθους μπορεί να έχει διάφορες επιπλοκές, όπως αιμορραγία, πόνος, υπερευαίσθητες ή μουδιασμένες θηλές, αλλά αυτά συνήθως εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Πιο σπάνια παρατηρείται σπάσιμο ή διαρροή ενθέματος μετά από υπερβολική πίεση. Πιο σοβαρή επιπλοκή είναι η λοίμωξη γύρω από το ένθεμα που παρατηρείται συνήθως εντός μίας εβδομάδας από την πλαστική στήθους.

Πηγή: fimes.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags