Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-01-24 08:30:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Συννεφιά αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως πριν από το μεσημέρι στην Αττική.

Το απόγευμα, όμως, τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί - βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας μέχρι το μεσημέρι στη συμπρωτεύουσα και βροχή μετά το μεσημέρι, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Δυτικά, τα Νότια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα βουνά της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας. Διαστήματα ηλιοφάνειας σε ανατολικά ηπειρωτικά, Κρήτη και Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-5 και στο Ιόνιο, τη Δυτική Πελοπόννησο και στα ανατολικά τοπικά 6, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 15 και στα νησιά από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags