Facebook Pixel Στολισμένη με… σκουπίδια η πρωτεύουσα
Life
| 2010-12-21 11:47:00

Στολισμένη με… σκουπίδια η πρωτεύουσα

Στολισμένη με… σκουπίδια η πρωτεύουσα

Χριστούγεννα µε τόνους σκουπιδιών στους δρόµους και τις πλατείες θα κάνουν οι Αθηναίοι, καθώς η υπηρεσία καθαριότητας του δήµου υπολειτουργεί λόγω της µη καταβολής δεδουλευµένων στους εργαζόµενους.

«Παιχνίδια» στον απερχόµενο δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαµάνη χρέωνουν οι εργαζόµενοι καθώς, παρά τις δεσµεύσεις του, καθυστερεί στην καταβολή των υπερωριών προηγούµενων µηνών που ανέρχονται στο 1,5 εκατοµµύριο ευρώ. Έτσι, παρότι η απεργία των υπαλλήλων του ∆ήµου Αθηναίων κρίθηκε παράνοµη και καταχρηστική, οι εργαζόμενοι εξακολουθούν στην πράξη να απέχουν µερικώς από τα καθήκοντά τους. Το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό, αφού στην πρωτεύουσα έχουν συσσωρευτεί περισσότεροι από 5.000 τόνοι σκουπιδιών.

Πυρά κατά του κ. Κακλαµάνη εξαπέλυσαν τόσο ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός όσο και ο νέος δήµαρχος Αθηναίων Γιώργος Καµίνης. «Ο µηχανισµός καθαριότητας του ∆ήµου Αθηναίων βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση. Ο τρόπος που οργανώθηκε και διοικήθηκε µέχρι σήµερα αποδείχθηκε πλήρως αναποτελεσµατικός», τόνισε ο κ. Καµίνης.

«Ντρέποµαι για το αίσχος των σκουπιδιών», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Σγουρός κατά την οµιλία του στην εκδήλωση ανάληψης καθηκόντων ως προσωρινός πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Πηγή: Newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags