24/01/11 - 17:36

Τα… έσπασε το ανέκδοτο του Σερβετά!

Το μέλος των Ράδιο Αρβύλα είπε ένα καταπληκτικό ανέκδοτο στην παρουσίαση του νέου του βιβλίο…

Τα… έσπασε το ανέκδοτο του Σερβετά!
45.117views 0shares

Στο καφέ του βιβλιοπωλείου «Ιανός» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιάννης Σερβετάς, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, με τίτλο«Προσωπικό Ημερολόγιο Ανεκδοτολόγιο 2011».

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για καταγεγραμμένες ξεχωριστές ιστορίες ανθρώπων που έχει βρει ο Γιάννης Σερβετάς μέσω του διαδικτύου, αλλά και από ανθρώπους που του έχουν στείλει τις ιστορίες του. Ωστόσο μπορεί να βρει κανείς ανέκδοτα, στατιστικές, ατάκες επωνύμων και ανωνύμων, αλλά και προσωπικές εμπειρίες, όλα αυτά «φιλτραρισμένα» από το χιούμορ του γνωστού Σαλονικιού.

Μάλιστα ο Σερβετάς δεν παρέλειψε να πει ένα από τα ανέκδοτά του στο κοινό που παρευρέθηκε στην παρουσίαση.

Απολαύστε το, όπως κάναμε και εμείς όταν το ακούσαμε…

«Είναι λοιπόν παιδιά ένας παντρεμένος άντρας και εύχεται στον Θεό:
“Κάνε με, Θέε μου, για μία ημέρα γυναίκα και τη σύζυγό μου άνδρα, για να δει τι τραβάω κάθε ημέρα, προκειμένου να ταΐσω όλη την οικογένεια”.
Ξυπνάει που λέτε την άλλη μέρα ο άνδρας γυναίκα και η γυναίκα άνδρας. Και άρχισε να κάνει ό,τι έκανε πριν η γυναίκα του;

Δηλαδή;

Σηκώθηκε, ξεσκάτωσε το μωρό, ξύπνησε τα παιδιά, έντυσε τα παιδιά, τα έβαλε να φάνε πρωινό, τα πήγε στο σχολείο, μετά πήγε για ψώνια, ήρθε σπίτι έφτιαξε το φαγητό, πήγε να πάρει τα παιδιά, τα έβαλε να φάνε, τα διάβασε, μετά τα πήγε φροντιστήριο, τα πήρε από το φροντιστήριο και στο τέλος της ημέρας, το βράδυ… έκατσε και του άντρα (που ήταν πριν γυναίκα του).

Αφού έγιναν όλα αυτά και είδε τι τραβάει η γυναίκα του, είπε στον Θεό: “Σε ευχαριστώ θεέ μου! Κάνε όμως τώρα πάλι άντρα”. “Νο problem”, λέει ο θεός και συμπληρώνει: “Αλλά όχι τώρα, μετά από 9 μήνες! Γιατί είσαι έγκυος!”».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ