Facebook Pixel Ποιος «καταυλισμός»; Εδώ έχουμε την πίτα!
Life
| 2011-01-25 21:15:00

Ποιος «καταυλισμός»; Εδώ έχουμε την πίτα!

Ποιος «καταυλισμός»; Εδώ έχουμε την πίτα!

Τη στιγμή που συνεχίζεται η κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών από εκατοντάδες μετανάστες που ζητάνε νομιμοποίηση, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Πελεγρίνης, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα!
 

Ο κ. Πελεγρίνης που είναι ο υπεύθυνος για την γενική ευρυθμία των Σχολών, αδυνατεί να παρέμβει και να δώσει λύση. Την ανεπάρκειά του δηλώνει και η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία αναφέρει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση δεν είχε από την Πρυτανική Αρχή. Οι μετανάστες δηλώνουν ότι θα εγκατασταθούν, μετατρέποντας το ιστορικό κτίριο της Νομικής σε κατάλυμά τους και ότι δεν πρόκειται να φύγουν εάν δεν τους δοθεί άδεια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα.

Οι φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν την εξεταστική τους και ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης αντί να παρέμβει για το σοβαρό αυτό θέμα ασχολείται με την Κοπή πίτας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο διπλανό κτίριο από την υπό κατάληψη Σχολή, στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου. Λυπούμαστε για την στάση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγρίνη, ο οποίος ασχολείται με Πίτες και με δημόσιες σχέσεις και είναι απλώς παρατηρητής των προβλημάτων που ανακύπτουν...

Πηγή: fimotro.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags