Facebook Pixel Πολύ κρύο ρε παιδιά...
Life
| 2011-01-26 08:30:00

Πολύ κρύο ρε παιδιά...

Πολύ κρύο ρε παιδιά...

Xειμωνιάτικο το σκηνικό σε όλη τη χώρα. Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Τετάρτη.

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στο Αιγαίο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης και πρόσκαιρα στα ανατολικότερα τμήματα της Θράκης, περιμένουμε για σήμερα Τετάρτη.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, αλλά τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός που κυρίως στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -11 έως 3 βαθμούς Κελσίου στη Δ. Μακεδονία, από -7 έως 6 στην υπόλοιπη Β. Ελλάδα, από -5 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -3 έως 11 στη Δ. Ελλάδα, από -2 έως 11 βαθμούς στη Ν. Ελλάδα, από 1 έως 9 στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 6 έως 12 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι στρεφόμενοι από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια σε νότιους σχεδόν μέτριους. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και αρκετό κρύο, θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 6 - 7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και παγετό τις πρωινές ώρες, και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 - 5 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags