Facebook Pixel O πατέρας πνιγόταν και η σύζυγος έκανε σεξ με τον γιο!
Life
| 2011-01-26 11:41:00

O πατέρας πνιγόταν και η σύζυγος έκανε σεξ με τον γιο!

O πατέρας πνιγόταν και η σύζυγος έκανε σεξ με τον γιο!

Την ώρα που ο πατέρας του πνιγόταν στην μπανιέρα του σπιτιού τους, ο γιος περνούσε τη νύχτα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με την μητριά του...

Η 38χρονη Ilona Lee, μητέρα δυο παιδιών, παντρεύτηκε τον 52χρονο Ray Lee και έμενε στο σπίτι μαζί με τον 23χρονο γιο του, τον οποίο έλεγαν επίσης Ray. Εκείνη τους αποκαλούσε «Μεγάλος Ray» και «Μικρός Ray».

«Στην αρχή δεν συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας, όμως η σχέση μας άρχισε να γίνεται όλο και πιο στενή», είπε στο δικαστήριο η Lee και συνέχισε: «Είμαι 100% σίγουρη ότι ο Μεγάλος Ray δεν γνώριζε τίποτα για την σχέση μου με τον Μικρό Ray».

Η «ευτυχισμένη» οικογένεια έμενε στο Pontypool στη Νότια Ουαλία. Την ημέρα του θανάτου του Μεγάλου Ray, ο Μικρός Ray είχε ζητήσει από την μητριά του να τον πάει μέχρι το σπίτι της μητέρας του. Ο πατέρας του ήταν δυσαρεστημένος που δεν θα πήγαινε μαζί τους.

Αφότου έφυγαν από το σπίτι της μητέρας του Μικρού Ray, πέρασαν πρώτα από το σπίτι ενός φίλου και στη συνέχεια έκλεισαν ένα δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο. «Ο Μικρός Ray και εγώ μείναμε μέχρι αρκετά αργά στο σπίτι ενός φίλου μου, αργότερα πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο όπου περάσαμε τη νύχτα μαζί», είπε η Lee.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι την επόμενη μέρα, βρήκαν τον Μεγάλο Ray νεκρό στην μπανιέρα. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο αντιμετώπισε το συμβάν ως ύποπτο και ανέκριναν 25 μάρτυρες, δεν κατάφεραν όμως να αποδείξουν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, ο Μεγάλος Ray εκείνη τη βραδιά είχε μπερδέψει τα χάπια που έπαιρνε για φαρμακευτική αγωγή, μαζί με κοκαΐνη, έκσταση και αμφεταμίνη, για να ανακουφιστεί από έναν χρόνιο πόνο στην μέση.

Είναι πολύ πιθανό ο θάνατός του, τον Οκτώβριο του 2008, να οφείλεται στα χάπια σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αν και ο δικαστής είπε σήμερα ότι τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: tromaktiko

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags