Facebook Pixel Δεν ξέρουν τι θα ξημερώσει…
Άλλα Σπορ
| 2011-01-27 00:44:00

Δεν ξέρουν τι θα ξημερώσει…

Δεν ξέρουν τι θα ξημερώσει…

Τη στιγμή που το απεργοσπαστικό φύλλο της “Αυριανής” είναι έτοιμο για τα περίπτερα, στον “Φίλαθλο” οι ώρες είναι δύσκολες και κανείς δεν γνωρίζει τι θα ξημερώσει...

Οι εργαζόμενοι στο “Φίλαθλο” παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα έξω από τα γραφεία του ΚΜG. Αν δεν βγουν τα... φαντάσματα είναι δεδομένο πια ότι φύλλο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα... ξημερώσει. Ο Γιώργος Κουρής δήλωνε αποφασισμένος να αναστείλει τη λειτουργία της εφημερίδας αν η απεργία γίνει και πλέον αναμένεται να φανεί, αν αυτό ήταν απειλή στην προσπάθεια να ματαιωθεί η κινητοποίηση ή αν πραγματικά εννοούσε αυτό που έλεγε.

Η ύστατη προσπάθεια, για την οποία σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ώρες, έγινε από τον διευθυντή της εφημερίδας Γ. Κολοκοτρώνη, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την πρόθεση του Γ. Κουρή να πληρώσει μέχρι της 10 Φεβρουαρίου κάποια από τα οφειλόμενα. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να συνεχίσουν την κινητοποίηση, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, που ήταν και ο μοναδικός από το δ.σ. που βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους, είχε μια πιο διαλλακτική στάση.

Η απουσία, πάντως, των υπολοίπων μελών της Ένωσης Συντακτών, έχει απογοητεύσει τους δημοσιογράφους του “Φιλάθλου”. “Μας θυμούνται μόνο στις εκλογές”, έλεγαν χαρακτηριστικά. Οι επόμενες, ώρες, είναι δραματικές. Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η αντίδραση της εργοδοσίας την επόμενη μέρα.

Θα πρέπει να πούμε, πάντως, ότι αντίθετα με το “Φίλαθλο” στην “Αυριανή” το απεργοσπαστικό φύλλο είναι έτοιμο για τα περίπτερα...

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags