Facebook Pixel Θα έρθει και ο «Mr. Blue Eyes»;
Life
| 2011-01-27 12:10:00

Θα έρθει και ο «Mr. Blue Eyes»;

Θα έρθει και ο «Mr. Blue Eyes»;

Οι τρεις… μάγοι του κλιμακίου της τρόικας αναμένεται να φτάσουν σήμερα στην Αθήνα, για να ελέγξουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Θα τους περιμένει η Πετρούλα...

Στην Αθήνα καταφτάνει σήμερα, για την τρίτη επίσκεψη, το πρώτο κλιμάκιο της Τρόικας, το οποίο θα ελέγξει την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εστιάζοντας την προσοχή του στα εργασιακά, ασφαλιστικό, κλειστά επαγγέλματα και ΔΕΚΟ, εν όψει της έγκρισης της δ’ δόσης των 15 δισ. ευρώ του δανείου.

Οι μισθοί μπαίνουν για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο των δανειστών μας, παρά τις ήδη δραστικές περικοπές στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά και τις αλλαγές που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα και τις συλλογικές συμβάσεις.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών θεωρούν ότι η επίσκεψη του κλιμακίου είναι από τις πιο κρίσιμες, καθώς είναι ο τρίτος έλεγχος και αν ολοκληρωθεί επιτυχώς θα σταλεί σαφές μήνυμα στις αγορές.

Τα οικονομικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, κυρίως των Επικουρικών, η νέα λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων, η εξίσωση των παροχών υγείας για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, και πτυχές των εργασιακών σχέσεων, θα τεθούν εκ νέου επί τάπητος, με το κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο αναμένεται να μεταβεί στο υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags