Facebook Pixel Δεν βγαίνει αύριο η Ελευθεροτυπία
Life
| 2011-11-03 21:20:00

Δεν βγαίνει αύριο η Ελευθεροτυπία

Δεν βγαίνει αύριο η Ελευθεροτυπία

Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία και η ιστορική εφημερίδα δεν θα κυκλοφορήσει αύριο Παρασκευή.

Μετά την Γενική Συνέλευση οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία έχοντας φτάσει στα όριά τους είχαν ξεκαθαρίσει πως σκοπεύουν να προβούν σε κινητοποιήσεις, οι οποίες εκτός των άλλων, θα έχουν και την μορφή απεργίας. Μια απεργία που στόχος τους ήταν να γίνει το συντομότερο δυνατό, δείχνοντας πως δεν μπορούν να υπομένουν άλλο αυτή την κατάσταση.

Τελικά η απεργία που θα είναι η πρώτη από τις πολλές κινητοποιήσεις θα γίνει σήμερα, με συνέπεια η ιστορική εφημερίδα να μην... κρεμαστεί αύριο Παρασκευή στα περίπτερα.

Οι ενώσεις εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά: Με συντριπτική πλειοψηφία η συνέλευση των εργαζομένων στην "Ελευθεροτυπία" (Χ.Κ. Τεγόπουλος & Φωτοεκδοτική) που πραγματοποιήθηκε χθες αποφάσισε να προτείνει στις Ενώσεις (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ) την κήρυξη άμεσα 24ωρης απεργίας από σήμερα (3/11/11) το μεσημέρι στις 12 έως την ίδια ώρα αύριο, την οποιά τα Σωματεία αποδέχτηκαν και πραγματοποιούν.

Η συνέλευση αποφάσισε ακόμη:

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags