Facebook Pixel Ο σκύλος έβγαλε... κυβέρνηση! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-11-03 22:56:00

Ο σκύλος έβγαλε... κυβέρνηση! (ΦΩΤΟ)

Ο σκύλος έβγαλε... κυβέρνηση! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αναγνωστών του σκύλου, στη δημοψήφισμα της ιστοσελίδα μας μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στο θέμα με τίτλο: ''O sportdog ανοίγει κάλπες στον Λαό!'' Δείτε τα αποτελέσματα των... εκλογών!

Live chat και γκάλοπ μαζί, δεν γίνονται κάθε μέρα. Ο sportdog, όμως, ως πρωτοπόρος στο είδος του, το έκανε και αυτό! Οι στιγμές που περνάει που περνάει η πατρίδα μας είναι δύσκολες και αυτές που θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες, μετά τα τεκταινόμενα στα πολιτικά.

Ο οπαδός, όμως, δεν μένει αμέτοχος σε όλα αυτά! Το απέδειξαν τα συνθήματα που ακούγονται και τα πανό που αναρτώνται κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος στα ελληνικά γήπεδα! Έτσι ο σκύλος, αφουγκραζόμενος τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας, άνοιξε τις κάλπες στους αναγνώστες του, οι οποίοι κλήθηκαν να ...ψηφίσουν για το μέλλον της Ελλάδας!

Κυβέρνηση δεν βγάλαμε όπως αναφέρει ο τίτλος του θέματος, ούτε πλειοψηφία στις απαντήσεις...

Η ερώτηση του δημοψηφίσματος ήταν η εξής : ''Ποια είναι η ιδανική λύση για την Ελλάδα τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε;''

Οι αναγνώστες έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στις εξής απαντήσεις:

Να παραμείνει κυβέρνηση το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Εκλογές

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με όλα τα κόμματα

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ν.Δ.

Κυβέρνηση προσωπικοτήτων

Δημοψήφισμα για το ευρώ

Τα αποτελέσματα:

Το 31% των... ψηφοφόρων επέλεξαν να πάμε σε εκλογές, ενώ το 29% προτιμούν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με όλα τα κόμματα. Το 19% θέλει κυβέρνηση προσωπικοτήτων και μόνο το 11% θέλει να γίνει δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι στο ευρώ.

Μόνο το 5% επιθυμεί την παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και ακόμα μικρότερο είναι το ποσοστό (4%) όσων υποστηρίζουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας στελεχωμένη από πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Τα νούμερα φυσικά είναι ενδεικτικά. Δεν αντιπροσωπεύουν δηλαδή το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Για τους λάτρεις των αριθμών, στις διαδικτυακές κάλπες του σκύλου ψήφισαν 3244 αναγνώστες, ενώ τα σχόλια που αναρτήθηκαν ήταν 214.

Διαβάστε τα σχόλια από το live chat:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags