Facebook Pixel Το έγκλημα της Ελλάδας
Life
| 2011-01-29 18:45:00

Το έγκλημα της Ελλάδας

Το έγκλημα της Ελλάδας

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την αφαίρεση των Μεσογειακών από την ΔΕΜΑ, εκφράζοντας την άποψη ότι ευτυχώς που μπήκε φρένο σε αυτή την σπατάλη.

Ξεπερνούσε τα 400 εκατ. ευρώ το κόστος της διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων, μιας διοργάνωσης με την οποία ουδείς ασχολείται, διεθνώς. Δεν θα κόστιζε λιγότερο από 200 εκατ. ευρώ ακόμη και μετά την εκπόνηση του μειωμένου πακέτου από την σημερινή κυβέρνηση. Για ποιο λόγο; Για να διαφημιστεί, λέει, η Ελλάδα. Σε ποιον; Στους ελάχιστους, παγκοσμίως, που θα έπαιρναν χαμπάρι ότι γίνονται αυτοί οι αγώνες.

Απαντήστε μόνοι σας. Πόσοι έχετε παρακολουθήσει ποτέ στη ζωή σας, και πόσες φορές, Μεσογειακούς αγώνες; Το έγκλημα δεν είναι ότι η Ελλάδα ανάγκασε την επιτροπή να της πάρει τη διοργάνωση. Έγκλημα ήταν η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης. Το ίδιο μεγάλο είναι το έγκλημα λόγω των δαπανών που έχουν ήδη γίνει, διότι αυτή η τρύπα δεν θα κλείσει από κανέναν, παρά μόνο από την τσέπη των Ελλήνων πολιτών. Ευτυχώς μπήκε ένα φρένο σε αυτή τη σπατάλη. Ευτυχώς δεν θα προκληθεί ακόμη μια φορά ο Έλληνας πολίτης, που σήμερα διαβάζει, και τρελαίνεται, τις παροχές που ήταν έτοιμη η Ελλάδα να προσφέρει στους καλεσμένους της, τις οποίες φυσικά θα πλήρωνε, ο μέσος Έλληνας, από την τσέπη του. Με ένα πρόχειρο google search, σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 10’ λεπτών, ο Έλληνας φρίττει με τις σπατάλες που ετοίμαζαν οι οικοδεσπότες για τους φιλοξενούμενούς τους.

Αυτοί που σήμερα θα έπρεπε να απολογηθούν δημόσια είναι όσοι επινόησαν τη διεκδίκηση αυτής της διοργάνωσης. Κι αν είναι να μην ξανακάνει η Ελλάδα μεγάλη αθλητική διοργάνωση, επειδή θα μας μουτρώσουν οι διεθνείς επιτροπές αγώνων μετά από αυτό, μακάρι να μην ξανακάνουμε ποτέ ούτε διεθνές φιλικό, αν είναι να στήνονται ληστείες της τσέπης των Ελλήνων πάνω στα εφέ των αγώνων.
 

ΠΗΓΗ: www.exedrasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags