Facebook Pixel «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»
Life
| 2011-01-30 00:53:00

«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»

«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, διοργάνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κίνηση «Επιβάτες Θεσσαλονίκης».

Μέλη και φίλοι της Κίνησης συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Εκεί, επιβιβάστηκαν σε εννέα αστικά λεωφορεία που σταθμεύουν στην περιοχή, καλώντας τους επιβάτες να μην πληρώσουν εισιτήριο.

Το ίδιο συνέβη και στη στάση «Κολόμβου», επί της οδού Εγνατίας, όπου μέλη της Κίνησης μπήκαν» στα διερχόμενα αστικά λεωφορεία, ζητώντας από τους επιβάτες να αντιδράσουν στις αυξήσεις του ΟΑΣΘ.

«Η ανταπόκριση των επιβατών στο κάλεσμά μας ήταν θετική, καθώς οι περισσότεροι πολίτες δεν πλήρωσαν εισιτήριο», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος του Συντονιστικού «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος πρόσθεσε ότι τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα γίνει συνέλευση των μελών της Κίνησης, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω κλιμάκωση των
κινητοποιήσεων.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags