Facebook Pixel O καιρός σήμερα
Life
| 2011-01-30 08:30:00

O καιρός σήμερα

O καιρός σήμερα

Χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα σε όλη τη χώρα με βροχές και χιονόνερο στα βόρεια.
 

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και πιθανόν της Κρήτης, με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιοδυτικά όπου τα φαινόμενα θα είναι περισσότερο έντονα, περιμένουμε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες αθσενείς βροχές ή χιονόνερο τοπικού χαρακτήρα στα Κεντρικά και Βόρεια πεδινά και λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 10 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 0 έως 9 - 10 βαθμούς στην Ανατολική Ελλάδα, από 0 έως 8 στο Βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 11 βαθμούς στο υπόλοιπαο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα Δωδεκάνησα σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους στα ανοικτά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου υπάρχει πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών ή χιονόνερου, και πρόσκαιρη χιονόπτωση στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 - 10 βαθμούς αλλά στα βόρεια οι μεγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 6. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί, μέχρι μέτριοι στο Σαρωνικό και μέχρι ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags