Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-01-31 08:30:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 12 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 3 έως 11 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 9 στο Βόρειο - Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 6 έως 13 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις, και στο Ιόνιο ανατολικοί - νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι επίσης τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις. Στον Πατραϊκό και στη Θάλασσα των Κυθήρων η ένταση των ανέμων κατά περιόδους θα αγγίζει τα 8 μπ.

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής κυρίως στα βόρεια και πρόσκαιρη χιονόπτωση στην Πάρνηθα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 - 11 βαθμούς αλλά στα βόρεια οι μεγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 7. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 - 9 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags