31/01/11 - 16:29

Τον έκλεψε τρεις φορές μέσα σε μια νύχτα!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Κλέφτης στα Γιάννινα είχε το θράσος (χωρίς καν να απειλεί με όπλο) να κλέψει το θύμα του τρεις φορές μέσα στο ίδιο βράδυ.

Τον έκλεψε τρεις φορές μέσα σε μια νύχτα!
55.087views 0shares

Αλλιώς φανταζόταν το Σαββατόβραδό του ένας άνδρας στα Ιωάννινα, που είχε την ατυχία να πέσει στον πιο… πλεονέκτη και επίμονο ληστή ο οποίος μάλιστα δεν είχε καν… όπλο! Οι απειλές του, όμως, ήταν αρκετές για να ληστεύει το θύμα του… όλη νύχτα!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς αφήνοντάς τους εμβρόντητους, ο άγνωστος –όπως ισχυρίστηκε- δράστης τον λήστεψε ούτε μια, ούτε δύο, αλλά… τρεις φορές! Αρχικά, τον σταμάτησε στον δρόμο και, απειλώντας τον ότι θα του κάνει κακό, τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του και το κινητό του. Επειδή, όμως, του φάνηκαν λίγα, τον εξανάγκασε να πάνε μαζί σε ένα Α.Τ.Μ. τράπεζας και να κάνει… ανάληψη! Αφού πήρε και ένα σχετικά μεγάλο χρηματικό ποσό, ο δράστης σκέφτηκε να… επισκεφτεί και το σπίτι του πρόθυμου θύματος, από το οποίο άρπαξε και άλλα χρήματα, μια οθόνη υπολογιστή, μια κονσόλα, δυο ξυριστικές μηχανές και δυο usb! Μετά από αυτά, επιτέλους τον άφησε και εξαφανίστηκε.

Στην περιοχή του Λιμένα της Θάσου, ο ένοικος ενός σπιτιού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο κακοποιό που εισέβαλε στο υπνοδωμάτιό του και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι! Αμέσως μετά, άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο και ένα μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ: protothema.gr