Facebook Pixel Βαριέσαι τη δουλειά; Γίνε ζητιάνος!
Life
| 2011-01-31 18:03:00

Βαριέσαι τη δουλειά; Γίνε ζητιάνος!

Βαριέσαι τη δουλειά; Γίνε ζητιάνος!

Αυτό έκαναν δύο τύποι που συναντήθηκαν τυχαία στη Γρανάδα! Μάλιστα έγιναν διάσημοι, έφτιαξαν ιστοσελίδα στο ίντερνετ και κοστολογούν 278 δολάρια για να βγάλει κανείς φωτογραφία μαζί τους.

Πρόκειται για τον Λίντον Όουεν και τον Χοσέ Μανουέλ Κάλβο, οι οποίοι παράτησαν τις δουλειές τους για να γίνουν «τεμπέληδες» ζητιάνοι, όπως λένε και οι ίδιοι. Και αυτό γιατί δεν ήθελαν δουλειές με προβλήματα και άγχος.

Ο Όουεν στα 37 του χρόνια ήθελε να ξεφύγει από το στρες που του δημιουργούσε η σχετικά καλή δουλειά του, ενώ ο Κάλβο, 55 ετών εργαζόταν, στα κανάρια νησιά, ως τμηματάρχης σε μία εταιρία στην Τενερίφη. Σε όχι μία απλή θέση δηλαδή, αφού έβγαζε 600.000 ευρώ τον χρόνο. Και όμως αυτό δεν τον πτόησε να εγκαταλείψει γυναίκα και παιδιά για μια ξέγνοιαστη ζωή.

Και τι κάνουν σε αυτήν την πιο ξέγνοιαστή ζωή; Ζητιανεύουν για να αγοράσουν μπύρα, κρασί, κοκαΐνη και φαγητό για την γάτα τους. Μάλιστα έγιναν διάσημοι, έφτιαξαν ιστοσελίδα στο ίντερνετ και κοστολογούν 278 δολάρια για να βγάλει κανείς φωτογραφία μαζί τους.

Οι δύο τύποι δίνουν λαμπρό παράδειγμα για τους τεμπέληδες του ανθρώπινου είδους. Συνεπώς, αν βαριέσαι τη δουλειά; Γίνε ζητιάνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags