Facebook Pixel Χοντρό κράξιμο στο Big Brother από Βήμα
Life
| 2011-01-31 19:25:00

Χοντρό κράξιμο στο Big Brother από Βήμα

Χοντρό κράξιμο στο Big Brother από Βήμα

Πω, πω κράξιμο που ρίχνει το Βήμα στο Big Brother… Μίζερο και αδιάφορο το χαρακτηρίζει και λέει ότι έγινε λάθος επιλογή παρουσιάστριας, με κωμικοτραγικά πλάνα για την Ρούλα Κορομηλά.

Διαβάστε τι γράφει το Βήμα σήμερα το μεσημέρι στην online έκδοσή του για το ριάλιτι, με τίτλο Το Μεγάλο Φιάσκο:

«Θα πρέπει να είναι η πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά που ένας τελικός ριάλιτι αν και διαρκεί 3,5 ώρες αφιερώνει μόλις ένα λεπτό στο νικητή, βάζει τη φιλενάδα του να του το ανακοινώσει ενώ την ίδια ώρα η παρουσιάστρια τού γυρίζει κανονικά την πλάτη και φεύγει. Τρεις μήνες διήρκεσε το ριάλιτι "Big Brother" και στον τελικό του όχι απλά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι πλέον δεν αφορά κανέναν αλλά απέδειξε και την πλήρη και επαναλαμβανόμενη αστοχία της παραγωγής από το πρώτο ως το τελευταίο επεισόδιο. Λάθος επιλογή παικτών, λάθος επιλογή παρουσιάστριας, λάθος τρόπος πλασαρίσματος, λάθη στο τετράγωνο.

Κωμικοτραγικά τα πλάνα της Ρούλας Κορομηλά να δοξάζεται από τα πλήθη της αρένας, να ανεβοκατεβαίνει την πασαρέλα επιδεικνύοντας χρυσούς κοθόρνους και καταπιεσμένα από το σιθρού στήθη, να μιλάει ελληνικά γεμάτα λάθη, να κάνει δεκάδες σαρδάμ και να προσπαθεί να γίνει εκείνη η πρωταγωνίστρια μιας βραδιάς στην οποία κανονικά έπρεπε να πρωταγωνιστούν οι παίκτες. "Ρούλα, Ρούλα" κραύγαζαν οι κομπάρσοι στο στούντιο κι εκείνη ψήλωνε ακόμη παραπάνω κι από είκοσι πόντους που της πρόσθεταν τα χρυσά υποδήματα, κοιτούσε αυτάρεσκα την κάμερα και αυτοδοξαζόταν, ενώ στα μπλουζάκια του φαν κλαμπ της εικονιζόταν το πρόσωπό της. Από κοντά, οι ριαλιτζήδες με εμφανίσεις αισθητικής Μπουζουκιστάν, φράσεις κλισέ, καρφιά και κολακείες, λαχτάρα για τηλεοπτική προβολή έστω και την ύστατη στιγμή. Τραγική και η εικόνα των παικτών του τελικού, με φανερά τα συμπτώματα του εγκλεισμού τους αποτυπωμένα σε κινήσεις και ομιλία.

Οσο για το (λαμπρό σε προηγούμενους «Big brother») φινάλε; Ο,τι πιο μίζερο και αδιάφορο έχουμε δει. Κάτι τελευταίο: "Γλυκειά μου... Νάρα" παρότρυνε η "παιχνιδιάρα" Ρούλα να αναφωνήσει ρυθμικά η αρένα αναφερόμενη σε παίκτρια με το όνομα της οποίας έχουν γίνει πολλά σόκιν λογοπαίγνια. «Γλυκειά μου... Νάρα», επανέλαβε και πάλι, για όσους δεν κατάλαβαν. Κατά τα άλλα η γλυκειά μας Ρούλα κράτησε... ψηλά το επίπεδο του ριάλιτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags