Facebook Pixel Μα, πόσες πλήρωνες Σίλβιο;
Life
| 2011-02-01 17:20:00

Μα, πόσες πλήρωνες Σίλβιο;

Μα, πόσες πλήρωνες Σίλβιο;

Το ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι γυναικάς το γνωρίζουμε, το πόσες «φιλενάδες» είχε όμως, αυτό σίγουρα δεν το είχαμε υπολογίσει. Βρέθηκε ο «αμαρτωλός» λογαριασμός του Καβαλιέρε!

Αυτή τη γεμάτη πάθος πλευρά της ζωής του Καβαλιέρε, έρχεται να φωτίσει ένας τραπεζικός λογαριασμός του Ιταλού πρωθυπουργού στην τράπεζα Monte dei Paschi di Siena.

Ο λογαριασμός, που σύμφωνα με την εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα εντοπίστηκε από τους εισαγγελείς του Μιλάνου, κυριολεκτικά «καίει» τον Μπερλουσκόνι, καθώς ο ιταλός πρωθυπουργός φέρεται να πλήρωνε δεκάδες καλλονές που συμμετείχαν στα περίφημα πάρτι του.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η εφημερίδα, η «φιλενάδα» του Σίλβιο Νικόλ Μινέττι -η οποία κατηγορείται για προαγωγή της πορνείας- έλαβε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, υπό την μορφή εμβασμάτων, ενώ πολλές άλλες κοπέλες πήραν από πέντε μέχρι δέκα χιλιάδες ευρώ για να κρατούν συντροφιά στον Καβαλιέρε και τους φίλους του.

Τα νέα αυτά αποδεικτικά στοιχεία, θεωρείται ότι μπορούν να βοηθήσουν τους δικαστικούς να πετύχουν την έγκριση της «κατεπείγουσας διαδικασίας», σε ό,τι αφορά την υπόθεση «Ρούμπι Καρίμα», με έναρξη της δίκης μέσα στις επόμενες εξήντα ημέρες.

Πηγές της εισαγγελίας της ιταλικής συμπρωτεύουσας ανέφεραν ότι εκτός από τις εξακόσιες σελίδες με ντοκουμέντα, τραπεζικά εμβάσματα και τηλεφωνικούς διαλόγους που οι δικαστικοί απέστειλαν στο κοινοβούλιο, υπάρχουν τουλάχιστο άλλα τόσα «ντοσιέ», με ανακρίσεις και αποδείξεις αδιάκοπης ροής σοβαρών χρηματικών ποσών.

Δημοσιεύονται ακόμη νέες λεπτομέρειες από την ανάκριση της 26χρονης Νικόλ Μινέττι, την περασμένη Κυριακή, στην εισαγγελία του Μιλάνου. Η σύμβουλος του κεντροδεξιού «Οίκου της Ελευθερίας» δήλωσε ότι μετά τον χωρισμό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τον Βερόνικα Λάριο, είχε σταθερή σχέση με τον «Καβαλιέρε». Αυτή η κατάθεση μπορεί να στηρίξει την θεωρία του Ιταλού πρωθυπουργού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «τα πάρτι στην βίλα του Άρκορε ήταν απόλυτα αθώα, από την στιγμή που πολύ συχνά, παραβρέθηκε και μια κυρία με την οποία είχα στενότατο δεσμό».

Την ερχόμενη Πέμπτη, η βουλή της Ρώμης θα πρέπει να ψηφίσει σχετικά με το αίτημα των εισαγγελέων να μπορέσουν να διατάξουν έφοδο στα γραφεία του λογιστή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το κεντροδεξιό κόμμα του «μίστερ τιβί» και η Λέγκα του Βορρά, πρόκειται να εκφρασθούν αρνητικά, αλλά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι αβέβαιο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags