02/02/11 - 08:30

Ο καιρός σήμερα

Καλό καιρό έως το μεσημέρι περιμένουμε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011, αλλά σταδιακά στην Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα βρέξει.

Ο καιρός σήμερα
20.969views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από -1 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 4 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11-12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.