02/02/11 - 10:30

Γνωστός σεφ συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!

Ανατριχιαστικό ήταν το υλικό παιδικής πορνογραφίας που διακινούσε μέσω διαδικτύου ο γνωστός σεφ. Είχε αποθηκευμένα αρχεία με βασανισμούς παιδιών...

Γνωστός σεφ συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!
49.843views 0shares

Τα πλάνα και οι φωτογραφίες που είδαν οι αστυνομικοί ήταν από τα πιο σκληρά που έχουν διακινηθεί ποτέ στο διαδίκτυο. Πρωταγωνιστές, παιδάκια από δυο έως και τεσσάρων ετών.

Οι αστυνομικοί δυο ολόκληρους μήνες αναζητούσαν τον άνθρωπο που κατέβαζε και στη συνέχεια διακινούσε στον κυβερνοχώρο το υλικό αυτό.

Αστυνομικοί του ηλεκτρονικού εγκλήματος εμφανίζονταν ως ενδιαφερόμενοι και προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να ανταλλάξουν ψηφιακά αρχεία.

Ο γνωστός σεφ δεν άργησε να πέσει στα δίκτυα τους. Απάντησε στους αστυνομικούς και εκείνοι αμέσως αναζήτησαν και βρήκαν τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα.

Έφτασαν στο σπίτι του, συνέλαβαν τον 38χρονο και ξήλωσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή που αντί για συνταγές μαγειρικής είχε αποθηκευμένα αρχεία με βασανισμούς παιδιών.

Αυτό τώρα που μένει να μάθουν είναι οι ταυτότητες των μικρών παιδιών και σε πια χώρα γυρίζονταν τα βίντεο με την τόσο πρωτοφανή σκληρότητα.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα ξαναπροσέλθει την Τετάρτη για να απολογηθεί.

Πηγή: star