Facebook Pixel Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά
Life
| 2011-02-02 13:32:00

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά

Δεν πρόλαβε να μπει το 2011 και ο Βασίλης Καρράς λαχτάρησε τους δικούς του ανθρώπους, αφού μετά από έντονη αδιαθεσία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Πολύ σύντομα όμως, διαπιστώθηκε ότι δεν επρόκειτο για μια απλή αδιαθεσία, αφού ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρθηκε από τους μουσικούς του εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με την “Espresso”, ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε αφόρητους πόνους στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα - ενόχληση που είχε και άλλη φορά στο παρελθόν, ίσως όχι τόσο έντονα όσο τελευταία, και μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης. Από το τσεκάπ που έγινε προέκυψε ότι είχε φλεγμονή του εντέρου και παρόλο που πήρε εξιτήριο στην αρχή, λίγες ημέρες αργότερα έκανε νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί, όπως του συνέστησαν οι θεράποντες γιατροί του.

Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε μια πολύ λεπτή επέμβαση στο έντερο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Αυτές τις μέρες, ανακτά σιγά-σιγά τις δυνάμεις του για να επιστρέψει στην πίστα… “Όλα πήγαν καλά! Εύχομαι σε όλους να είναι καλά”, δήλωσε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags