03/02/11 - 08:30

Ο καιρός σήμερα

Κακοκαιρία με βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες από τη Θεσσαλία και νοτιότερα περιμένουμε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011.

Ο καιρός σήμερα
38.485views 0shares

Χιόνια θα πέσουν εκτός από τα ορεινά και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 9 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βοριάδες που τοπικά θα φτάνουν τα 9μπ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα κεντρικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ.

Νεφώσεις με βροχές που κατά περιόδους θα είναι έντονες και χιόνια στην Πάρνηθα περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ενώ το βράδυ θα στραφούν σε βοριάδες με μικρή εξασθένηση.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.