Facebook Pixel Εισαγγελέας στο Κανάλι – 1
Life
| 2010-12-22 17:50:00

Εισαγγελέας στο Κανάλι – 1

Εισαγγελέας στο Κανάλι – 1

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελείς Πρωτοδικών Πειραιά, για να διερευνηθεί γιατί επί τρίμηνο δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοί, αλλά και το δώρο των Χριστουγέννων στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλίας της Εισαγγελίας, που εκδηλώθηκε την Τετάρτη το πρωί, είχε τον χαρακτήρα του αυτεπάγγελτου, καθώς ενημερώθηκε από δημοσιεύματα του Τύπου, αλλά και του διαδικτύου.

Παράλληλα η Εισαγγελία ζήτησε με έγγραφό της προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, να κληθούν και να καταθέσουν, στο πλαίσιο της διερεύνησης του παραπάνω ζητήματος, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ, αλλά και του Συλλόγου των εργαζομένων.

Τρεις εξαφανισμένοι

Παράλληλα, στο Κανάλι -1 δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό, αναζητούν τρεις «πρωταγωνιστές» και υπεύθυνους του δράματος που φαίνεται ότι παίζεται εις βάρος τους, καθώς παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά την Τρίτη, δεν έχει βρεθεί για να υπογράψει τα απαιτούμενα εντάλματα, ο αρμόδιος Διευθυντής της Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου Πειραιά!

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι στο Δημόσιο, εκ του νόμου, προβλέπεται ότι οπωσδήποτε υπάρχει αντικαταστάτης οποιουδήποτε υπεύθυνου υπαλλήλου, από την στιγμή που απουσιάζει αυτός, για οποιονδήποτε λόγο – άδεια, ασθένεια ή και κοπάνα ακόμη. Συνεπώς είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης της δημοτικής αρχής (της απερχόμενης ή της επερχόμενης, ή και των δύο; Αδιευκρίνιστο ποιος κάνει κουμάντο σήμερα στον δήμο Πειραιά), να υλοποιηθεί άμεσα η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, και να εκταμιευθούν τα χρήματα που θα καλύψουν τουλάχιστον έναν μισθό και το δώρο.

Τέλος, στους εξαφανισμένους συγκαταλέγονται σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κα. Καρύδη, και ο αντιπρόεδρος της ίδιας Δημοτικής Εταιρείας, κ. Πάτρας, που προφανώς κρύβονται για να αποφύγουν τυχόν σύλληψη τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης, οι τεχνικοί του σταθμού υπέβαλαν μήνυση κατά των υπευθύνων της διοίκησης για την μη καταβολή του Δώρου, παράβαση που διώκεται με την αυτόφωρο διαδικασία. Μετά τις τρεις το μεσημέρι, παρέρχεται το 24ωρο κατά το οποίο, με βάση το αυτόφωρο, μπορούν να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο δικαστήριο οι υπεύθυνοι, άρα, από το απόγευμα της Τετάρτης, μπορούν να κυκλοφορήσουν. Μολονότι θεωρείται αμφίβολο αν τολμήσουν να εμφανιστούν δημόσια, καθώς μπορεί μεν να μην κινδυνεύουν με σύλληψη, αλλά ο κίνδυνος του δημόσιου κραξίματος τους κρίνεται ότι είναι πλέον κάτι παραπάνω από πιθανός.

Πηγή: Portnet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags