Facebook Pixel Ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία!
Life
| 2011-02-04 10:30:00

Ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία!

Ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία!

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για την ανεύρεση του 31χρονου κοντά στην περιοχή Λιγονερίου Σπετσών.

Αργά χθες τα απόγευμα είχε βρεθεί η λέμβος του άτυχου άνδρα, δυστυχώς όμως οι άνδρες του Λιμενικού δεν εντόπισαν και τον ίδιο, ενώ στην περιοχή εξακολουθούν να πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ. ΚΛΕIΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ -ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ.
Ένας αγνοούμενος... και πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες σε όλη τη χώρα λόγω της έντονης κακοκαιρίας. Πολλοί δρόμοι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ στην Αττική η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί 350 κλίσεις για απάντληση υδάτων και 40 για κοπή δέντρων.

Κλειστά σχολεία στη Φθιώτιδα

Αρκετά σχολεία στην Φθιώτιδα δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, αφού ο νομός πλήττεται από χθες από ισχυρές χιονοπτώσεις. Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκου και σε συνεννόηση με δημάρχους και διευθυντές σχολείων, κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Δομοκού, το γυμνάσιο και λύκειο Υπάτης του δήμου Λαμιέων, καθώς και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Μακρακώμης, εκτός από εκείνα που λειτουργούν στην πόλη της Μακρακώμης, της Σπερχειάδας και στο Καστρί.

Ο καιρός σήμερα σε όλη την επικράτεια:

Βροχές στα κεντρικά και νότια, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά βαθμιαία όμως θα ασθενήσουν. Θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά πελάγη 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Αττική

Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Αττικής. Τα φαινόμενα το πρωί θα είναι έντονα κυρίως στα βορειοανατολικά του νομού, από το μεσημέρι όμως σταδιακά θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι, βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία, από 4 έως 9 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags