Facebook Pixel Έκρυψε 100.000 ευρώ στο κοτέτσι...
Life
| 2011-02-04 14:20:00

Έκρυψε 100.000 ευρώ στο κοτέτσι...

Έκρυψε 100.000 ευρώ στο κοτέτσι...

...που πήρε φωτιά! Ευτυχώς ο αγρότης δεν πλήρωσε αυτή την εξυπνάδα του, καθώς για καλή του τύχη η Πυροσβεστική ήταν πολύ κοντά κι έτσι έφτασε αμέσως!

Λίγο έλειψε να χάσει όσα είχε και δεν είχε ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος έξω από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, εξ αιτίας της… έμπνευσής του να κρύψει το –αρκετά μεγάλο- κομπόδεμά του μέσα στο κοτέτσι του για να το προφυλάξει από τους κλέφτες! Πού να φανταστεί, όμως, ότι το κοτέτσι θα… άρπαζε φωτιά;

Η πυρκαγιά που ξέσπασε ξαφνικά, προκάλεσε πανικό στον κτηματία ο οποίος κάλεσε εσπευσμένα την Πυροσβεστική που, για καλή του τύχη, ήταν πολύ κοντά κι έτσι έφτασε αμέσως! Οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο κοτέτσι και, καθώς έριχναν νερό σε ο,τιδήποτε καιγόταν, έριξαν και σε ένα πλαστικό μπολ που απειλούνταν από τις φλόγες.

Όταν ολοκλήρωσαν την κατάσβεση οι πυροσβέστες, είδαν έκπληκτοι τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος να τρέχει για να τους ευχαριστήσει, κρατώντας στην αγκαλιά του το μπολ! Μόνο τότε τους εξήγησε ότι έκρυβε μέσα σ’ αυτό το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των… 100 χιλιάδων ευρώ, γιατί φοβόταν πως αν τα κρατούσε μέσα στο σπίτι του θα του τα έκλεβαν!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags