Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-02-05 08:30:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Βελτιωμένο καιρό στα ηπειρωτικά με χαμηλές θερμοκρασίες και νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από -1 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ΒΒΑ μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια και κρύο περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags