Facebook Pixel Παγίδα θανάτου «έστησε» ο παγετός
Life
| 2011-02-05 09:10:00

Παγίδα θανάτου «έστησε» ο παγετός

Παγίδα θανάτου «έστησε» ο παγετός

Παγίδα θανάτου έστησε ο χιονιάς στην επαρχιακή οδό Βόλου-Φαρσάλων.

Μια 69χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Ελευθεροχωρίου μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, όταν το ένα από τα δύο ξέφυγε της πορείας του, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η 69χρονη γυναίκα ταξίδευε με τον 77χρονο σύζυγό της, οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου προς Βόλο. Κοντά στον «Κοκκινόβραχο» το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον έλεγχο του ηλικιωμένου οδηγού, πιθανότατα, εξαιτίας του παγετού.

Το όχημα γλίστρησε προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η πλαγιομετωπική σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν προς Φάρσαλα ήταν μοιραία για την 69χρονη γυναίκα.

Το δεύτερο αυτοκίνητο εμβόλισε πάνω στην πόρτα της συνοδηγού του πρώτου οχήματος. Από τη μία πλευρά το όχημα, με επιβάτες το ζευγάρι, μετατράπηκε σε σμπαράλια. Οι δύο οδηγοί –του δεύτερου οχήματος 52 ετών- αποβιβάστηκαν με ελαφρά τραύματα από τα αυτοκίνητα.

Την 69χρονη ωστόσο την ανέσυραν σε ημιθανή κατάσταση. Διερχόμενος οδηγός ανέλαβε την ευθύνη να μεταφέρει την ηλικιωμένη που εκείνη την ώρα χαροπάλευε με το δικό του όχημα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

ΠΗΓΗ:Ταχυδρόμος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags