Facebook Pixel Δύσκολες ώρες για την Αθηνά Ωνάση!
Life
| 2011-02-05 13:00:00

Δύσκολες ώρες για την Αθηνά Ωνάση!

Δύσκολες ώρες για την Αθηνά Ωνάση!

Η Αθηνά Ωνάση που τα τελευταία χρόνια ζει ευτυχισμένη με τον Αλβάρο Αλφόνσο και την κόρη του, έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Αυτό γιατί η βιολογική μητέρα του παιδιού διεκδικεί την κηδεμονία του.

Το μοντέλο από την Βραζιλία, Σιμπέλ Ντόρσα είναι η πρώην σύζυγος του αγαπημένου της Αθηνάς και μητέρα της μικρής Βίβιαν που μετά από απόφαση του δικαστηρίου να δώσει την επιμέλεια του παιδιού τους ,στον πατέρα συνέχισε να βιώνει δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα.

Προσπάθησε να ξαναφτιάξει την ζωή της, αλλά ο αγαπημένος της σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ εκείνη τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει.

Η ίδια έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "5:00 το πρωί" και αναφέρεται στο μοιραίο εκείνο βράδυ που έβγαινε από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, παραμορφωμένη και σε κωματώδη κατάσταση. Γράφει επίσης και για την κόρης της Βίβιαν, η οποία μεγαλώνει με τον Ντόντα και την πάμπλουτη κληρονόμο Αθηνά Ωνάση.

Παράλληλα η Σιμπέλ Ντόρσα όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει πως θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, ενώ επισκέπτεται συχνά την μικρή στην βίλλα του ζευγαριού.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags