Facebook Pixel Εντοπίστηκε εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών
Life
| 2012-01-25 20:59:00

Εντοπίστηκε εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών

Εντοπίστηκε εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου τέσσερις άνδρες, από τους οποίους οι τρεις είναι υπήκοοι Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης και για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν τους δράστες και το εργαστήριο με συντονισμένη επιχείρηση και κατέσχεσαν 1.929 γραμμ. ηρωίνης, 1.255 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 1.1 γραμμ. κοκαΐνης, 13.370 γραμμ. σκόνη άγνωστης σύνθεσης κατάλληλη για νόθευση ηρωίνης.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA με γεμιστήρα, επτά φυσίγγια και ένας σιγαστήρας πιστολιού. Τέλος, οι αρχές κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 910 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, οκτώ κινητά τηλέφωνα και τον εξοπλισμό του εργαστηρίου καθώς και τις συσκευασίες των ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags