Facebook Pixel Μόδα η μεταφορά ναρκωτικών με ΚΤΕΛ!
Life
| 2011-02-05 15:24:00

Μόδα η μεταφορά ναρκωτικών με ΚΤΕΛ!

Μόδα η μεταφορά ναρκωτικών με ΚΤΕΛ!

Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί αποδεικνύονται οι συνεχείς έλεγχοι υπόπτων που κάνουν οι αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας σε σταθμούς επιβίβασης των ΚΤΕΛ, αφού συχνά πέφτουν στα χέρια τους «βαποράκια» ναρκωτικών.

Με λεωφορείο των ΚΤΕΛ σκόπευε να μεταφέρει στην Βέροια μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης ένας νεαρός, που είχε παραλάβει το «φορτίο» από έναν Αλβανό στη Νίκαια για να το παραδώσει σε άγνωστό του άτομο το οποίο θα τον πλησίαζε.

Όμως, πριν εμφανιστεί ο παραλήπτης, ο μεταφορέας εντοπίστηκε από αστυνομικούς οι οποίοι ερεύνησαν το σακ βουαγιάζ του, ανακάλυψαν μέσα δύο κιλά και 160 γραμμάρια «φούντας» και τον συνέλαβαν!

Στα Λεχαινά Ηλείας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν υποπτευθεί ότι οι συχνές μετακινήσεις ενός 36χρονου με λεωφορείο των ΚΤΕΛ από και προς την Αθήνα έκρυβαν κάτι ύποπτο.

Τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και, μετά από λίγες ημέρες, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους ότι αγόραζε ναρκωτικά από την Αθήνα για να τα πουλήσει σε χρήστες στα Λεχαινά.

Ο 36χρονος συνελήφθη μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο των ΚΤΕΛ και πάνω του βρέθηκαν 15 γραμμάρια ηρωίνης και ένα πλαστικό καπάκι από στυλό με ίχνη ηρωίνης, το οποίο χρησιμοποιούσε ως δοσομετρητή!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags