05/02/11 - 23:25

Από τότε ο σκύλος μυρίστηκε την κατοστάρα στο πετρέλαιο

Όχι να το παινευτούμε, αλλά από μύτη σκίζουμε. Βάζουμε κάτω όλα τα λαγωνικά της πιάτσας.

Από τότε ο σκύλος μυρίστηκε την κατοστάρα στο πετρέλαιο
34.838views 0shares

Κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, όπου έχετε διαπιστώσει ήδη ότι βλέπουμε μπάλα. Σιγά, σιγά θα καταλάβετε ότι έχουμε πολλά πεδία… δράσης! Να σας φέρουμε ένα απλό παράδειγμα;

Διαβάστε τι γράφαμε τον περασμένο χρόνο για το πετρέλαιο. Κάτι που λίγοι οικονομικοί αναλυτές τολμούσαν να πούνε. Στις 22 Δεκεμβρίου λοιπόν δημοσιεύθηκε στο sportdog η εξής είδηση:

«22.12.2010 - 13:52

Κατοστάρα στις άδειες τσέπες…

Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάποιοι την έχουν ματιάσει την Ελλάδα. Άντε να φύγει αυτό το 2010 μήπως και ησυχάσουμε λίγο.

Ο κόσμος δεν έχει να αγοράσει ούτε γαλοπούλα, οι αυξήσεις έρχονται η μια μετά την άλλη, τα μέτρα της τρόικας δεν θα σταματήσουν… ποτέ και μέσα σε όλα τα άσχημα είναι και το πετρέλαιο που έχει πάρει την ανηφόρα και κάνει… πρωταθλητισμό. Τώρα του’ ρθε κι αυτουνού να… φορμαριστεί.

Πάει για κατοστάρα ξανά. Αυτή την ώρα έχει 93 δολάρια! Ξέρετε τι έχει να γίνει με το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης... Αυξήσεις επί αυξήσεων. Τα βενζινάδικα τρίβουν ήδη τα χέρια τους κι εμείς τις άδειες τσέπες μας».

Και τελικά το πετρέλαιο καβάλησε προχθές για πρώτη φορά μετά από το 2008 τα 100 δολάρια το βαρέλι, όπως βλέπετε κι από την σχετική είδηση από την Ναυτεμπορική! Και με το spread, πάντως, ο σκύλος είχε πει εγκαίρως κι από τους πρώτους ότι θα κτυπήσει 1.000 μονάδες βάσεις, όπως κι έγινε και το είχαμε επισημάνει κι αυτό. Βλέπουμε μπάλα, ρε παιδιά. Τι να κάνουμε;