Facebook Pixel Πληρώνει το Υπουργείο τα σπασμένα
Life
| 2011-02-06 00:17:00

Πληρώνει το Υπουργείο τα σπασμένα

Πληρώνει το Υπουργείο τα σπασμένα

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος δεσμεύτηκε να καλυφθεί από το υπουργείο το ποσό των ζημιών που υπέστη το Θέατρο Τέχνης από την επίθεση των χούλιγκαν την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί με τον διευθυντή του Θεάτρου Τέχνης Διαγόρα Χρονόπουλο δεσμεύτηκε να καλυφθεί όλο το ποσό των ζημιών και φέρεται να είπε πως «το θέατρο δεν είναι γήπεδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γερουλάνος θα παρακολουθήσει την παράσταση αμέσως μετά την επιστροφή του από το ταξίδι του στο Ισραήλ, ενώ την αποψινή παράσταση θα παρακολουθήσει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού:

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες το Θέατρο Τέχνης από μεμονωμένη ομάδα.

Είναι λυπηρό και απολύτως ανεπίτρεπτο να υπάρχουν φαινόμενα βίας στα γήπεδα και ακόμα περισσότερο να επεκτείνονται πέρα από αυτά, στους δρόμους της πόλης και να στρέφονται εναντίον φορέων του πολιτισμού.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επικοινώνησε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεάτρου Τέχνης Διαγόρα Χρονόπουλο προκειμένου να ενημερωθεί για την έκταση των καταστροφών και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θέατρο. Ο κ. Παύλος Γερουλάνος διαβεβαίωσε πως το ΥΠΠΟΤ θα καλύψει όλες τις δαπάνες για την επισκευή των ζημιών προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα το θέατρο καθώς τέτοια φαινόμενα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και να είναι απολύτως ξεκάθαρο πως δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές.

Η σημερινή παράσταση θα γίνει κανονικά και θα παραβρεθεί ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής».

Πηγή: exedrasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags