06/02/11 - 11:18

Παπάς με αλλοδαπό στο ίδιο διαμέρισμα!

«Μα είναι δυνατόν; Παπάς με αλλοδαπό μόνοι τους σε διαμέρισμα; Τι να κάνουν, άραγε, οι δυο τους, και μάλιστα βραδιάτικα;».

Παπάς με αλλοδαπό στο ίδιο διαμέρισμα!
22.155views 0shares

Αυτό ήταν το σοκαριστικό θέμα που συζητούσαν προ ημερών οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Αχαία.

Και όλα αυτά μετά την κοινή διαπίστωση, από αρκετούς ενοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, ότι ο... ιερέας τώρα τελευταία έχει αυξήσει κατά πολύ τις επισκέψεις του στο διαμέρισμα. Βέβαια, όλοι στην πολυκατοικία γνώριζαν ότι ο εν λόγω ιερέας διατηρούσε σπίτι. Είναι στο όνομά του και το χρησιμοποιούσε ως προσωπικό ησυχαστήριο. Μόνο που το τελευταίο χρονικό διάστημα πηγαίνει περισσότερες φορές απ' ό,τι στο παρελθόν, ενώ το πιο τρανταχτό είναι ότι... δεν πάει μόνος του!

«Αντιθέτως, πραγματοποιεί όλο κάτι περίεργα ραντεβού με αλλοδαπούς. Έρχεται πρώτα εκείνος και μετά από λίγο ανεβαίνει στον όροφο κάποιος αλλοδαπός και μπαίνει γρήγορα στο διαμέρισμα», λένε γείτονες.

Και αναφέρουν ότι τους μπήκε η υποψία για πρώτη φορά όταν δύο από τους ενοίκους είχαν βγει στο μπαλκόνι, ενώ η ώρα ήταν περασμένες δέκα το βράδυ και ο παπάς δεν τους είχε αντιληφθεί όταν έμπαινε στην πολυκατοικία. Λίγο πιο πίσω του περίμενε ο αλλοδαπός. Ο παπάς άνοιξε την πόρτα και πολύ γρήγορα και αφού κοίταξε δεξιά κι αριστερά, μπήκε και ο αλλοδαπός.

Στη συνέχεια οι ένοικοι είδαν ότι το ασανσέρ σταμάτησε στον ίδιο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του ιερέα. Όμως υπήρξε και δεύτερο περιστατικό. Μετά από μερικά βράδια, όταν μάλιστα το σκηνικό άλλαξε λίγο. Ο παπάς μπήκε στην πολυκατοικία αλλά ο αλλοδαπός εμφανίστηκε λίγο αργότερα και... άνοιξε με δικά του κλειδιά! Και πάλι, πήγε στον ίδιο όροφο...

Υπήρξε κι άλλη ανακάλυψη, μέσω μιας γυναίκας η οποία διαμένει σε γειτονικό διαμέρισμα του ίδιου ορόφου. Είχε ανέβει στον όροφο και κατευθυνόταν στο διαμέρισμά της όταν... είδε την πόρτα του διαμερίσματος του ιερέα να ανοίγει και από μέσα να βγαίνει ο αλλοδαπός και ακριβώς πιο πίσω του ο ιερέας! Ο οποίος μάλιστα έκανε σα να ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, μόλις είδε τη γειτόνισσά του. Γιατί τι εξήγηση θα μπορούσε να δώσει σε σχέση με την παραμονή του με έναν αλλοδαπό στο διαμέρισμά του, και μάλιστα βραδινή ώρα;

ΠΗΓΗ: dete.gr