Facebook Pixel Σαν τα αυτοκίνητα του αύριο
Life
| 2011-02-07 00:10:00

Σαν τα αυτοκίνητα του αύριο

Σαν τα αυτοκίνητα του αύριο

Το Taasiya T2 Concept Study ανήκει στο μέλλον

Αν κάποια στιγμή οι αυτοκινητοβιομηχανίες δείξουν προσοχή στη φιλοσοφία, το ντιζάιν, τον εξοπλισμό και με λίγη περισσότερη φαντασία, τότε ίσως τα αυτοκίνητα του σήμερα να έμοιαζαν με τα αυτοκίνητα του αύριο. Κλασικό παράδειγμα αυτής της άποψης, το Taasiya T2 Concept Study

Από τον προηγούμενο χρόνο, έχουμε παρουσιάσει πολλά πειραματικά μοντέλα. Άλλα πολύ ενδιαφέροντα, άλλα λιγότερο.

Θα έχετε ακούσει για την επαναστατική ιδέα του Indries Noah, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την BMW M Concept. Ένα αυτοκίνητο που προορίζεται να αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο για το Audi R8.
Ο ίδιος σχεδιαστής προτείνει τώρα ένα εξ ίσου ενδιαφέρον concept. Έχοντας εμφανισθεί τον προηγούμενο Δεκέμβριο, το Taasiya T2 Concept Study, λανσάρεται ως ένα υβριδικό supercar, με κινητήρα V6 3.51 λίτρων, του οποίου η μεγίστη ισχύ ανέρχεται σε 470 άλογα.

Ενσωματωμένο βρίσκεται ένα ζευγάρι ηλεκτρικών κινητήρων, που έρχονται για να εκτοξεύσουν την ιπποδύναμη σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, χωρίς όμως να καταργούν τις πράσινες προδιαγραφές του μοντέλου.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν ευσεβείς πόθους, καθώς το αυτοκίνητο δεν έχει βγει ακόμη από τους σκληρούς δίσκους της εικονικής πραγματικότητας και ίσως ποτέ να μη βγει. Δηλαδή το πιο πιθανό είναι να μην το δούμε ποτέ σε πραγματικό μέγεθος.

Πάντως, αν κρίνουμε με βάση το γεγονός ότι ο Indries Noah είναι ο σχεδιαστής των παιδικών παχνιδιών hot wheels της Mattel, ίσως να δώσουμε 2 ευρώ κάποια στιγμή στο μέλλον για να απολαύσουμε αυτό το υπέροχο μοντέλο σε μέγεθος παιχνιδιού για παιδιά.

Μέχρι όμως να συμβεί (αν συμβεί) αυτό, δεν έχουμε παρά να θαυμάσουμε το Taasiya T2 Concept Study, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Πηγή: auto24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags