Facebook Pixel Μυστήριο με την εξαφάνιση δίδυμων κοριτσιών
Life
| 2011-02-07 11:02:00

Μυστήριο με την εξαφάνιση δίδυμων κοριτσιών

Μυστήριο με την εξαφάνιση δίδυμων κοριτσιών

Δίδυμα κορίτσια από την Ελβετία αγνοούνται εδώ και επτά ημέρες, παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους σε τρεις χώρες. Ο πατέρας, που τις είχε πάρει από το σπίτι, αυτοκτόνησε!
 

Πρόκειται για τις δίδυμες Αλέσια και Λίβια Σεπ, 6 έτων, τις οποίες πήρε ο πατέρας τους από το σπίτι που διέμεναν με την πρώην σύζυγό του, Ιρίνα Λουτσίντι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο σύζυγοι είχαν κοινή επιμέλεια των παιδιών.

Ο Ματίας Σεπ, όπως είναι το όνομα του πατέρα, αυτοκτόνησε την Πέμπτη (3/2), πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο σταθμό Τσερινιόλα, στη νότια Ιταλία. Όμως, τα δύο κορίτσια δεν έχουν βρεθεί ακόμη, ενώ η αστυνομία ψάχνει σε Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία.

Η Ιντερπόλ έχει αναλάβει την υπόθεση και έχει σημάνει συναγερμό σε 188 χώρες-μέλη, ενώ έχει αναρτήσει τη φωτογραφία των κοριτσιών στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Νεότερα στοιχεία αποκαλύπτουν πως ο πατέρας με τα δίδυμα βρίσκονταν την περασμένη Δευτέρα στη Μασσαλία και αγόρασε τρία εισιτήρια για το φέρι-μποτ προς το Προπριάνο της Κορσικής. Τα ίχνη του χάθηκαν την Πέμπτη, όμως μάρτυρες τον είδαν σε ένα εστιατόριο στη Νάπολη χωρίς τις κόρες του.

Βέβαια, το περίεργο είναι ότι ο πατέρας είχε συντάξει διαθήκη, στην οποία αφήνει ένα σπίτι στην πρώην σύζυγό του, κάποια περιουσιακά στοιχεία σε άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά τα περισσότερα στις κόρες του...

Μυστήριο αποτελεί και το γεγονός ότι ο Ματίας Σεπ είχε κάνει ανάληψη 7.500 ευρώ από πέντε διαφορετικά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης στη Μασσαλία, όμως όταν βρέθηκε το πτώμα του δεν είχε μαζί του παρά περίπου 50 ευρώ!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags