Facebook Pixel Γάζωσαν με καλάσνικοφ περιπτερά στα Άνω Λιόσια
Life
| 2011-02-08 12:19:00

Γάζωσαν με καλάσνικοφ περιπτερά στα Άνω Λιόσια

Γάζωσαν με καλάσνικοφ περιπτερά στα Άνω Λιόσια

Ληστές γάζωσαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν 45χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στα Άνω Λιόσια.

Στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν μετά από ολονύκτια αναζήτηση και καταδίωξη από αστυνομικές δυνάμεις.

Η αιματηρή ληστεία έγινε τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος στα Άνω Λιόσια. Οι δράστες σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, επιχείρησαν να ληστέψουν ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση ιδιοκτήτη περιπτέρου, αλλά αυτός αντιστάθηκε και τους πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο μία φορά. Οι ληστές αντέδρασαν και τον πυροβόλησαν 9 φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο το οποίο όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν κλεμμένο. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες και καταδιώχθηκε από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ. Οι δράστες όμως κατάφεραν να διαφύγουν και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στη οδό Μενελάου στο Ίλιον.

Η επιχείρηση της αστυνομίας για την ανεύρεση των δραστών συνεχίστηκε μέχρι πριν από λίγη ώρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στον τόπο του εγκλήματος εκτός από το όπλο του θύματος βρέθηκαν 9 κάλυκες από καλάσνικοφ και τρεις βολίδες πιστολιού. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ληστεία γιατί λείπουν χρήματα από το περίπτερο ενώ επίσης βρέθηκαν σκορπισμένες κάρτες κινητής τηλεφωνίας και μία κούτα τσιγάρα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags