08/02/11 - 12:26

Απίστευτο: Γιαγιά τα βάζει με 6 ληστές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια στην κυριολεξία σούπερ γιαγιά, έχει κερδίσει τον θαυμασμό στην Βρετανία, καθώς δεν δίστασε να τα βάλει με έξι ληστές.

Απίστευτο: Γιαγιά τα βάζει με 6 ληστές! (ΒΙΝΤΕΟ)
48.802views 0shares

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Νορθχάμπτον της Βρετανίας. Οι ληστές φορώντας κράνη αρχίζουν να σπάνε τις βιτρίνες κοσμηματοπωλείου σε κεντρικό δρόμο, επιχειρώντας να πάρουν ως λεία πανάκριβα κοσμήματα.

Όμως η σούπερ γιαγιά που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και βλέπει το σκηνικό δεν μένη απαθής , όπως οι άλλοι περαστικοί!

Τρέχοντας προς το μέρος τους του επιτίθεται με τη τσάντα της , χωρίς να διαισθανθεί ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα της..

Οι αιφνιδιασμένοι ληστές τρέπονται σε φυγή αλλά πάνω στην βιασύνη τους μπερδεύονται και μερικοί πέφτουν κάτω. Οι υπόλοιποι περαστικοί και ένας αστυνομικός που αντιλαμβάνονται τι γίνεται τρέχουν τότε να βοηθήσουν την σούπερ γιαγιά.

Τελικά συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους έξι ληστές ενώ οι υπόλοιποι δύο αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί πήραν την γιαγιά σε μια κοντινή καφετέρια και αφού την κέρασαν καφέ και ότι άλλο ήθελε την πήγαν στο σπίτι. Πάντως ο δήμος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να την βραβεύσει.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr